Str. Mihail Kogalniceanu, Bloc 1, Sc. B, Ap. 21, mun. Roman, Romania
0742 707 787
Laserterapie
AV-140226-2755
Terapia cu laser (laserterapia) constituie o procedura non-invaziva a fizioterapiei. Acest lucru presupune totodata si un timp de recuperare foarte scurt. Terapia cu laser constituie o procedura mult apreciata de pacienti, in special de cei care evita administrarea de medicamente, pentru ca desigur, aceasta terapie nu implica tratament medicamentos.Terapia cu laser este folosita cu succes pentru a trata o gama larga de afectiuni medicale, inclusiv afectiunile musculo-scheletice, afectiunile reumatismale (artrite, artoze, nevralgii), afectiunile posttraumatice (edeme posttraumatice, hematoame, rupturi musculare, entorse, luxatii, fracturi), afectiunile neurologice (pareze, paralizii, migrene), afectiunile digestive, afectiunile ORL si cele stomatologice (rinite, sinuzite, otite, paradontite, reactii postextractii dentare, gingivite), afectiuni dermatologice (abcese, furunculoze, eczeme, ulcer varicos, cicatrici cheloide), afectiuni cardiovasculare (hipertensiune arteriala, arterita, flebita, varice), afectiuni urogenitale (induratie plastica de corpi cavernosi, cistita, afectiuni ale prostatei) precum are si alte indicatii (insomnie, distonie neurovegetativa, etc.).

Spre deosebire de multe alte tratamente farmacologice, care mascheaza durerea sau se adreseaza doar simptomelor bolii, terapia laser trateaza conditia, cauza care sta la baza aparitiei bolii si bineinteles promoveaza vindecarea. Acest lucru inseamna ca tratametul prin laserterapie este eficient iar beneficiile oferite de aceasta terapie sunt pe lunga durata. Terapia cu laser este si foarte usor de aplicat, este non-toxica, nu interactioneaza cu alte medicamente iar de pe urma acestei terapii nu sunt semnalate efecte adverse.

Elimina durerea, acest simptom atat de frecvent si mai ales atat de neplacut in diverse afectiuni, precum si reduce necesitatea pentru produsele farmaceutice. Terapia cu laser restabileste si intervalul normal de miscare si functia fizica. Imbunatateste circulatia sanguina si cea limfatica si totodata imbunatateste raspunsul imun. Prin drenaj limfatic, stimuleaza secretia hormonilor de crestere si sporeste procesul natural de vindecare al organismului. Astfel, s-a observat ca prin folosirea acestei terapii, leziunile de orice tip, se vindeca mult mai repede.

Printre alte beneficii ale laserterapiei, se enumera: cresterea metabolismului celular, refacerea mult mai rapida a tesutului osos si a tesutului moale, precum si resorbtia mult mai rapida a edemelor si a hematoamelor. Prin folosirea acestei terapii, se consolideaza si regenerarea nervoasa si deasemena are loc o imbunatatire a productiei de colagen.

 

sursa: www.fizioterapie.biz